L'anticicló de les Azores deixa estampes de boira a l'interior del Camp de Tarragona

Un inici d'hivern com els dels últims anys.

Deixant de banda els motius pels quals tenim més sovint anticicló, comentar que tot plegat fa que cada vegada tinguem més oportunitats per a fotografiar estampes de boires, especialment a l'hivern.

Els aficionats a la fotografia agraïm aquest tipus de situacions, i no un episodi de ventades, fronts atlàntics poc actius, o entrades de fred seques, perquè d'aquesta manera, es pot estar contínuament aprenent a captar diverses escenes que la natura ofereix, d'una manera més idílica i poètica.

 

 

 

La tranquil·litat meteorològica no sempre es tradueix en avorriment pel que fa a seguiment, és més, el fet de què les masses de vent estiguin amb poc moviment fa que es dibuixin escenes més fotogèniques, per l'aparició de núvols a més capes de l'atmosfera.

 

 

En definitiva, un hivern anticiclònic podria aparentar ser molt poc fred i avorrit, però a mesura que passen els anys, anem continuant amb la nova tònica de temps, i observem com el dinamisme guanya protagonisme en quasi tots els sentits.

Aquest passat desembre i part de gener ja l'hem encetat clarament amb presència de boires, amb absència de neu i de vent, i sense altres complicacions meteorològiques per als ciutadans del Camp de Tarragona.

Per acabar, us deixem amb algunes fotografies més de postal hivernal, referent a la boira del Priorat:

 

 


Comentaris

envia el comentari